Mantelzorgers gezocht

Harderwijks nieuws
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Hoe kunt u de zorg voor uw naaste lang volhouden? Wat is daarin belangrijk en welke hulp of ondersteuning heeft u nodig? Deze en andere vragen willen wij u graag voorleggen tijdens een bijeenkomst op maandag 13 mei in Wijkontmoetingscentrum Stad aan de Houtkamp 33 in Harderwijk.


Tijdens de bijeenkomst brengen wij de behoeften van mantelzorgers in kaart. We gaan het specifiek hebben over Respijtzorg oftewel het overnemen van de mantelzorg. De resultaten van deze bijeenkomst worden vertrouwelijk behandeld.

Meld u aan voor overdag of ’s avonds
De bijeenkomst wordt overdag en in de avond gehouden. U kunt zich aanmelden voor één van de volgende tijdstippen via Rozemarijn (ZorgDat), This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
- 13.30 uur
- 19.00 uur
Als dank voor uw komst ontvangt u een attentie.

De bijeenkomsten, ook wel focusgroepen genoemd, worden uitgevoerd door Mantelzorg NL, de landelijke vereniging voor iedereen die zorgt voor een naaste.

Wilt u meer informatie?
Neem contact op met Martijn Tillema, adviseur bij Mantelzorg NL via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of 06 11 86 58 94