Pearl Jozefzoon geeft uniek Koningsconcert in Harderwijk

evenementen
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Na het succes van drie jaar geleden heeft de HOM Harderwijk wederom een zangeres uitgenodigd om op de zondagmiddag in het Koningsweekend een matineeconcert te geven.

‘Drie jaar geleden realiseerden we voor de HOM op zondagmiddag ‘Maud Unplugged’, de terrassen zaten vol, er hing een ontspannen sfeer, dat was een enorm succes’, aldus organisator Jaco Kaasschieter van Shows & Events, die de productie van het gehele Koningsweekend op zich neemt.

Een herhaling kon daarom dit jaar niet uitblijven.

Op zondagmiddag 26 april stelt zangeres Pearl Jozefzoon speciaal voor Harderwijk een uniek en eenmalig unplugged concert samen.

Zij komt met haar vaste backing vocals en professionele musici het publiek op het marktplein vermaken.

Het programma zal bestaan uit diverse herkenbare hits, maar ook uit diverse country en gospelsongs die Jozefzoon graag zingt.

Jozefzoon, die eerder te zien was in musicals als Hairspray en Legally Blonde, speelde dit seizoen o.a. de hoofdrol in de musical Dreamgirls.

Jozefzoon werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan de allereerste editie van The Voice of Holland. Zij behaalde, als protegé van Nick en Simon, de tweede plaats.

‘Pearl Unplugged’ vindt plaats op 26 april op het Marktplein en begint rond 13.30 uur.