Weiburglaan 3 maanden afgesloten

Nachthok nieuws
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Weiburglaan afgesloten tm 3 juni 2016Maandag 21 maart start Reef-Hoornstra-Ophof met het vervangen van de riolering en de herinrichting van de Weiburglaan. De werkzaamheden duren tot medio juni 2016 en worden in 2 fases uitgevoerd. De eerste fase betreft het gedeelte tussen het tijdelijk busstation en Weiburglaan nr. 7 en start op maandag 21 maart. De tweede fase betreft het gedeelte tussen de rotonde Westermeenweg en Weiburglaan nr. 7 en zal aansluitend aan fase 1 worden uitgevoerd.


Om het gebied rond de Weiburglaan bereikbaar te houden voor alle verkeer, is een extra rijstrook ingericht vlak voor de VSE langs. Op dit moment wordt deze alleen gebruikt voor de bussen, maar vanaf maandag 21 maart zal deze ook voor het overige verkeer geopend worden.
Deze rijstrook blijft altijd beschikbaar, zodat via de route Beemd > Weiburglaan > Baanweg en v.v. de woningen bereikbaar blijven. 


werkzaamhweiburg2016

Fase 1 vanaf 21 maart. Het gedeelte tussen Beemd en Baanweg blijft beschikbaar
voor fietsers, voetgangers en gemotoriseerd verkeer vòòr de VSE langs (lichtblauwe lijn).

Fase 2 aansluitend aan fase 1 tot medio juni. Het nachthok is bereikbaar via de Beemd > Weiburglaan > Baanweg (lichtblauwe lijn).

Omleidingen worden ter plekke met bebording aangegeven. Omleidingen voor fietsers worden zo kort mogelijk gehouden.

Weiburglaan IMG 2016031512