Mantelzorgwaardering 2018

Nachthok nieuws
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times
Mantelzorgers zijn onmisbaar in de samenleving. Daarom geeft de gemeente Harderwijk dit jaar weer alle mantelzorgers een blijk van waardering. Mantelzorgers zorgen en begeleiden voor lange periode een familielid, vriend of buur die lichamelijke of psychische gezondheidsproblemen heeft. De mantelzorgwaardering is een cadeautje voor de zorg aan een familielid of naaste. Het Servicepunt Mantelzorg van ZorgDat voert de waardering uit.

 


Voorwaarden
Ontvangt u minimaal 8 uur per week zorg van een familielid of vriend? Dan kunt u tot en met 1 november een cadeau aanvragen voor uw mantelzorger via www.zorgdat.nl of door het invullen van een aanvraagformulier. Deze kunt u afhalen en inleveren bij de receptie van ZorgDat, Deventerweg 4 of WOC De Aanleg, Albert Verweyplein 30. Bent u mantelzorger en is de persoon die u zorg geeft minderjarig of niet in staat om de waardering voor u aan te vragen? Dan mag u de waardering namens uw mantelzorger aanvragen.

Jongeren vanaf 6 jaar die opgroeien in een gezin waar iemand gezondheidsproblemen heeft, jonge mantelzorgers, kunnen ook een cadeautje aanvragen. Dit kan door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met vermelding van naam, adres, woonplaats en geboortedatum.